Födelsedagsfixardag

God morgon cybervänner! Dagens frukost är väl inte särskilt bloggvänlig men består av två rostade mackor med ost och en gigantisk kopp svartvinbärste. Förutom att jag tycker te är väldans smarrigt så dricker jag det allt som oftast av tre anledningar. Antingen så är det för att 1. piggna till efter en slitig dag (eller nu för tiden natt), 2. lindra halsont och bota feberfrossa, eller 3. mysa till det i soffan eller på stan med en vän eller familjemedlem. Tyvärr faller mitt tedrickande tyvärr in på punkt nummer tv idag då jag vaknade med rivande hals och lite halvsnuvig näsa. Tror att det är sviterna från kattallergin jag fått stå ut med hos päronen som spökar så jag hopas att det släpper under dagen. 
 
 
Idag skall jag, förhoppningsvis utan bebis (eftersom det med bebis tar cirka dubbelt så mycket tid och energi), åka till stan för lite födelsedagsshopping. Min käre sambo fyller nämligen år på söndag och jag har inte införskaffat någon present *skämskudden åker fram*. Dessutom skall jag ju se till att Vincent fixar något till sin pappa också och jag gissar att det kommer ta lite tid att lära honom göra gubbar av flörtkulor och piprensare eller måla en teckning.
 
Ikväll skall jag dessutom reservera tvn (hmm får se om Tom går med på det) för att kolla på premiären av Let's Dance. Ja jag må vara rena drömmen för tvkanalsproducenterna som sitter bänkad framför tvn två kvällar i rad på bästa sändningstid men både Let's Dance och Melodifestivalen ligger mig varmt om hjärtat. Jag har ju faktiskt en del värdighet kvar då jag varken kollar på Farmen, På spåret eller Så Mycket Bättre.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: