Den feta tisdagen

Jajjemensan,  klart det blev semla även för mig såhär på den fetaste tisdagen på året. Trodde först inte det skulle bli av eftersom jag själv inte lämnat huset idag men Tom knatade iväg till affären när han kom hem från skolan och inhandlade en semla till oss var. Känns skönt att (förhoppningsvis) den värsta semlehysterin nu kan lägga sig. Dags att plocka fram påskskyltningen snart ju!


Vi åt även lite lax med pestotäcke och klyftpotatis till middag och detta fick även lillen smaska i sig. Amnamamanam lät det så jag tror att det var rätt så gott även för den minsta av oss. 

Han var i och för sig mer intresserad av vår mat på tallrikarna än av sin egen potatis- och laxröra men känner att det inte riktigt läge att låta bebisen kladda runt fritt med potatisklyftor när vi inte är hemma där det finns tvättmaskin, avtorkningsbar stol och ett badkar att doppa liten bebis i om det skulle fastna potatis i håret eller liknande.
Vi bestämde oss förresten att sova över en natt till så vi hinner säga hej på mamma och pappa. Eller sova och sova är väl ett önsketänkande. Glöm allt jag skrev imorse.. Vincent vägrar att somna och läggningprocessen har varit igång sen halv åtta. Nu är bebis och föräldrar supertrötta så vi får se vem som däckar först! Önskar att det vore lilleman men oddsen känns större att jag somnar bredvid en ömsom tjatande ömsom gnällande lillfis.  Vi får se helt enkelt.

Postat av: Rebecka Valfridsson

Haha! Plockade upp både påskägg och fjädrar idag på jobbet :)

Svar: Men HAHAHA jag som skrev så på skämt!!
Alvert

2015-02-17 @ 22:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: