Dags för bilbarnstol

Wifit är tillbaka på deltid. Tyvärr är vi inte överens om vissa arbetsförhålladen och det tar sig små raster här och var vilket gör en smått irriterad. Fortsätter detta så får vi nog tyvärr avskeda och anställa nytt. Det är tufft på arbetsmarknaden för dagens routrar.
 
I alla fall, vad har hänt sen sist vi sågs? Ja egentligen inte så mycket mer än det vanliga. I torsdags var jag på årsmöte i kyrkan för ungdomsstyrelsen tillsammans med Vincent. Vi fick dock åka hem efter ett tag då lillen blev allt för trött och inte kunde komma till ro bland allt folk. Igår däremot var vi ute på riktigt äventyr då det var dags för oss att..
 
 
Tamtadaaa.. kolla på bilbarnstol! Vi har den senaste tiden tyckt att han sitter riktigt trångt i babyskyddet och eftersom det är begagnat har vi kännt att vi gärna velat byta upp oss så snart han var redo. Så fast vi har några centimeter kvar i babyskyddet tyckte vi att det var dags att byta upp oss till en "big boy"-stol. Valet föll efter många om och men på en maxi cosi mobi. Nu ursäktar jag mig i förväg å er ickesmåbarnsföräldrars vägnar då jag gissar att ett köp av bilbarnstol intresserar er lika mycket som väderleksrapporterna över centrala Ryssland men för oss som har småbarn är detta, efter lite googling, tydligen en het potatis.
 
 
Finns ungefär lika många bilstolar som det finns bilmärken och det finns en lika enorm lista på vad man skall tänka på när man väljer. Vårt val föll som sagt på en "bästsäljare" från Maxi Cosi. Känns bra att den är så populär bland många och uppfyllde alla våra krav om säkerhet, komfort, och hantering. Förhoppningsvis kan han ha stolen lääänge då vi ju givetvis vill ha honom bakåtvänt så länge det bara går men det får tiden utvisa. Lillen är ju lång redan nu och det kanske är en trend som håller i sig.
 
Vi smällde till direkt i alla fall då de hade dem inne i lager så nu är Vincent stolt ägare av en bilstol "för stora pojkar". Känns både skönt och tråkigt att bli av med babyskyddet dock. Är glad att behöva slippa konka på 13 kilo upp och ner för trapporna men kommer sakna att vi inte kan klicka i den nya stolen i vårt vagnunderrede och att inte kunna spänna fast honom i stolen innan man går ut. 
 
Stolen skall alldeles strax invigas när vi om en liten stund skall bege oss på en liten utflykt. Vad vi hittar på får ni reda på i kväll ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: