Cozy Cosi

Vi är verkligen toknöjda med vår nya maxi cosi-stol. Efter lite trix så fick vi den tillslut installerad i baksätet och där sitter Vincent som en prins. Känns som en perfekt stol som övergång från babyskyddet då det liknar det en hel del och han sitter rätt ombonat. Oroar mig lite för att Vincent kommer att växa ur det innan det är dags att vända honom men enligt tjejen vi köpte det av skall det räcka länge för de allra flesta.
 
 
Det absolut bästa med det, förutom bra benutrymme osv, måste ju ändå vara den superfiffiga mekanismen som gör att man kan ändra lutning på stolen under färd bara genom ett handtag direkt under sätet. På så sätt kan han sitta upprätt och titta ut genom fönstret när han är pigg för att sedan lutas bakåt när han blir trött och vill sova. Sovinveg stolen gjorde han på vägen hem från mamma och pappa häromdan förresten så stolen är nog godkänd även av lillen.
 
 
Enda orosmomentet är att det fortfarande är rätt kallt ute och att man gärna vill bära ut Vincent med full vintermundering. Att man inte skall ha stor tjock jacka under bältet varken som stor eller som liten är väl något de flesta vet så trots att vi spänner så gott vi bara kan känns det jobbigt att han har sin jacka på när vi åker bil. Skall titta ut en bra tunnare fleeceoverall som både håller varmt och som är tunn men så fort jag köpt den lär det ju det bli vår med 10 plussgrader. När bilen sen blir varm (och om man skall åka lite längre) så får man ju dessutom stanna och klä av. Hur bökigt är inte det då? Om ni har/har haft småbarn i bil, hur har ni gjort med kläder när det är kallt ute?
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: