Bus på lekplatsen

Tom har åkt hem till lägenheten för att få lite studiero och jag sitter själv nerbäddad i mammas fatboy och har det rätt så bra. Har faktiskt haft en helmysig söndag och känner mig sådär härligt lugn och glad bara. Måste ju tyvärr avslöja för er ickeföräldrar att man efter en heldag med sin lilla bebis/bebisar inte alltid är så lugn och glad utan snarare förfärligt megatrött med påsar under ögonen, värkande rygg och med lite tur även lite kräk-/mjölk-/grötfläckar på kläderna. Redo för en sväng förbi nobelfesten. Det är då skönt med såna här kvällar lite då och då när man faktiskt känner att man orkar sitta i soffan och slöa någon timme innan man går och lägger sig bredvid sitt lilla hjärta.
 
Hela lilla familjen lyckades ta sig ut i det smått ruggiga vädret idag i alla fall och letade upp en bra lekpark innehållandes en bebisgunga. Vincent verkade väl ganska obrydd av att svingas fram och tillbaka men med lite fula grimaser och gester från en styck pinsam mamma och en styck pinsam pappa flinade även han till.  Ska bli kul framåt våren och sommaren sen när man kan vara ute mer och busa med honom och ser även fram emot när han blir lite äldre och vi blir bjudna på sandkakor i sandlådan.
 
 
Det är tur att man har barnasinnet kvar och förhoppningsvis är pigg och orkar med länge. Fördelen med att vara "ung" förälder kanske?! *ställer sig i kön till rutschkanan*
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: