Alla hjärtan

 
Glad alla<3dag på er! Min dag började redan klockan halv åtta (ja det var ju det där med mammaledigheten igen) då mitt minsta hjärta bestämde sig för att slå upp sina blå. Hur ofta hinner man upp en lördag innan nyhetsmorgon på tv4 startar egentligen? Vad han inte insåg, men som stackars mamman visste, var att han rätt så snart skulle bli ordentligt trött igen så nu ligger lilleman och sover tillsammans med mitt stora hjärta och själv är jag klarvaken #storyofmylife.
 
När jag ändå är uppe så passar jag på att göra lite smarrig frukost på sängen, dagen till ära, till min kära sambo. Idag blir det amerikanska pannkakor. *torkar bort dregglet från mungipan*. Brukar passa på att göra det när vi har filmjölk hemma då mitt favoritrecept innehåller det. Brukar slukas på 3 röda här hemma tillsammans med lite sirap och idag även lite halvtinade jordgubbar.
 
 
Efter frukosten skall vi åka hem till min lillebror som är ensam stackarn i huset. Mamma och Pappa är nämligen i London och då tänkte vi att vi kunde sova där någon natt så att han slipper vara ensam. Inte för att han inte kan ta hand om sig själv men det är nog kul för oss alla att få umgås en helg. Men först: Pannkakor!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: