6månaderskontroll

Idag har vi varit på 6 månadersbesiktning av lilleman. Som tur var så gick han igenom med mer än godkänt. Passade på att fråga om det här att Vincent varken rular från mage till rygg eller tvärtom men tydligen så är det inget att oroa sig för (såklart).
 
När Vincent var runt 4 veckor så rullade han från mage till rygg kanske 10 gånger och tydligen så räknas det som att han gjort det då så det är ju alltid nått. Självklart njuter jag av att han fortfarande inte behöver jagas runt men man vill ju ändå givetvis att han utvecklas normalt. Han går helt enkelt i sin mammas fotspår då jag tydligen också var rätt nöjd med att sitta på min lilla rumpa och leka medan alla andra bebisar for runt med svettiga föräldrar hack i häl.
 
Vägde i alla fall in vår lilla guldklimp på 9525 gram till stadiga 71 cm. Det är annat än de futtiga 3390 gram på 53 cm som han tippade när han var alldeles ny.
 
När vi kom hem från BVC väntade besök av Josefin och vi tjötade på som vanligt. Vincent har blivit riktigt främlingsskygg på senare tid så han var lite smått skeptisk till denna "tant" men hon lyckades allt fiska fram lite leeden från den surmulen ändå. Vi visade henne dessutom babblarna. Har man småbarn så vet man vad babblarna är och kan mest troligen sjunga den i sömnen om så skulle behövas men för ickeföräldrar är dessa heliga små filurr nått nytt. Tror hon blev helfrälst faktiskt *hehe*
 
 
Sen hon gick har jag och Vincent röjt runt och han hjälpte bland annat mig att laga gröt (till mig då). Nu inväntar vi pappans hemkomst och (förhoppningsvis utan att jinxa mig själv) så sover faktiskt Vincent för natten. Detta innebär freetime för mig!! Wihoo!! *jubel* *busvisslingar* Denna ovärderliga tid skall spenderas just precis här, i soffan, under en filt tills det är dags att sova. Ska bli fantastiskt skönt faktiskt!
 
 
 Edit: Nu vaknade han.. såklart! Möööööh!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: