Något värt att fira

Halloj vänner (och fiender om jag nu har några sådana? Man skall aldrig säga aldrig!). Har just duschat av mig hundra kilo svett och sjukdomsbaciller och känner mig sådär härligt fräsch igen. Sitter just nu i soffan med Vincent, smuttandes på en av dagens koppar te och inväntar hemkomsten av pappan. 
 
Idag skall vi försöka bege oss ut på lite äventyr. Givetvis så får vi ju känna efter vad Vincent klarar av men får han sitta still och mysa i vagnen eller traska runt och kika på människor, stenar och bilar är han hundra gånger lyckligare än om han behövt traska runt hemma med sina tråkiga föräldrar. Först skall vi hämta ut lite kort vi beställt och sedan är tanken att försöka äta en bit mat ute för att fira. 
 
Fira vadååå, undrar väl ni då. Jo idag har Tom skrivit på ett tillsvidareavtal på sitt jobb för 6 månader framåt. Äntligen lite ekonomisk trygghet vilket vi inte haft på över 2 år nu. Verkligen något värt att fira!
 
Efter det så är tanken att möta upp några vänner och åka in till jul på Liseberg. Förhoppningen är att Vincent somnar tryggt i vagnen men man skall inte göra hårddragna planer med en liten ettåring. Vi tar det som det kommer och det viktigaste är att Vincent orkar med.
 
Det var planerna för resten av dagen. Nu håller vi tummarna för att regnet håller sig borta också. Det kan vi faktiskt vara utan.
 
Nytt smarrigt te Tom hade med sig från affären med smak av Strawberry Cupcake


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: