Nattgrubblerier

Sitter och skriver lite mejl och försöker hålla mina ögon öppna. Har inte fått mer än 5 timmars sömn inatt så jag är väl inte jättepigg kanske. Låg och gruvade mig lite över framtiden och när jag väl kom till ro så vaknade Vincent och ville inte somna om ordentligt. Får bli en lugn dag idag utan måsten och så skall jag försöka få en liten sovstund vid 2-3 när Vincent brukar sova.
 
Det är mycket som snurrar i huvudet just nu och får verkligen bita mig i tungan för att inte stressa upp mig alldeles för mycket. Bara det att jag om cirka en månad skall lämna över föräldraledighetsstafettpinnen (lååångt ord det där) till Tom och komma ut och jobba känns både roligt och rent ut sagt skitläskigt. Vincent fyller sen år och det skall ordnas med en massa praktiska saker mitt i allt känslokaos som jag gissar att jag kommer vara insnurrad i och sen börjar en vardag med föris och studier, som på något vänster skall pusslas ihop med obligatoriska moment och VAB. Bara jag skriver det här så rusar pulsen upp i hundra!
 
Bild från ettårskalaset för lilla Alice i fjol som jag fotade
 
Tar ut en massa i förskott inser jag nu men det är lite så jag fungerar. Ligger ofta och funderar på framtiden och har svårt att njuta av att vara här och nu. Får bli bättre på det och göra som alla säger och "passa på och njuta" den sista tiden av mammaledigheten. Blir ju lite lättare i alla fall med sol och varmt ute.
 
Nä jag tar tre djupa andetag och försöker skaka av mig nattens sömnbrist och grubblerier. Det kommer att lösa sig med tiden ändå. Oavsett om mitt inre kontrollfreak har planerat för det eller inte.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: