Långfredagsmys

Haft en helmysig långfredag här på säteriet i Bosared. Dagen började sisådär när jag upptäckte två jätterepor på vår bil som någon idiot tydligen tyckte det var kul att göra. Pust! Blir säkert snordyrt att lackera om. Tur att vi har helförsäkring. Tom kände sig dessutom dålig inatt så han bestämde sig för att stanna hemma för att vila så jag och Vincent åkte iväg själva.
 
När vi väl kom hit så var dock min bitterhet som bortblåst. Det är ju bara sååå underbart att komma ut hit till lugnet och få göra ingenting. Förutom mamma och pappa så har även våra familjevänner Hugo och Lennart hängt här och tillsammans så har vi ätit en massa gott och självklart badat badtunna. Vi hade dessutom besök vid middagstid av min faster och farbror, min äldsta kusin och hans tjej. Vincent totalförälskade sig direkt i henne och bara sken upp så fort han fick syn på henne. Blygheten var som bortblåst. Lilla charmtrollet alltså!
 
 
Nu har solen gått ner och alla fyra (bebisen sover) sitter i myskläder i soffan med varsin telefon i näven. Kryper väl ner jag med snart i sängen bredvid mitt lilla hjärta. Lååånga fredagen är till ända och jag är mer än nöjd med starten på denna påsken.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: