Gungdate

Igår hände det absolut INGENTING. Försökte mest överleva dagen och så fort Tom kom hem från skolan så gick jag och la mig en timme, utan att för den saken skull bli något piggare. Har därför inte så mycket roligt att rapportera åt er från gårdagen alls. Däremot så var jag iväg på en liten play date i onsdags med en mamma och hennes goa son Elias från vår mammagrupp på BVC. Kunde bara inte tacka nej när jag fick ett sms om att komma över och gunga på deras innergård när vädret var så fantastiskt fint.Elias är exakt en månad yngre än Vincent men som han flyger och far så känns det som det inte är någon åldersskillnad på dem alls nästan. Tänk ändå vad olika alla bebisar utvecklas.
 
Hade en jättemysig stund som avslutades med en liten promenix runt Bifrost. Man kan verkligen prata bort timmar med en annan mamma. Sitter man hemma med sin bebis hela dagarna så är man båda två ganska törstiga efter lite vuxen kontakt kan jag lova. Vincent var extremt fascinerad av sanden och jag fick jobba ordentligt för att hindra de så nävarna att stoppa munnen full. Oj så arg han blev när han inte fick smaka men jag är rädd att hans lilla mage inte hade tyckt det var lika roligt som han själv tyckte.
 
 
Nu skall jag fixa till mig lite frukost av mina supergoda frallor jag bakade igår (nejnej inte alls självgod) eftersom jag känner mig alldeles utsvulten. Inte så konstigt egentligen när man tänker efter för det var ju ett bra tag sen man åt sist. Frukost är inte riktigt mitt favvomål på dagen men idag ser jag faktiskt fram emot att hugga in i en god smörgås. Får helt enkelt se till att baka lite mer så det blir lite roligare att äta. Riktigt ilandsproblem detta.
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: