Grillpremiär

Eftersom vi skulle komma hem sent (nåja i en småbarnsförälders mått mätt) i fredags när vi var ute och åt bestämde vi oss för att lämna Vincent hemma hos mina föräldrar istället för att han skulle passas i lägenheten. Kändes som att det var lättast så, då de bor väldigt nära pendeltågsstationen där tåget går in till Göteborg C. Det var bara för oss att ta tåget hem till dem och krypa ner i gästsängen när vi var klara.
 
Översovningen resulterade dessutom i något ännu trevligare, nämligen grillpremiär. Det bjöds på min pappas magiska hamburgare. Ja alltså de är på riktigt så rackarns goda att smaklökarna dansar quickstep när man tar sin första tugga. Det är ju inte så lätt att grilla här i lägenheten. Det är dessutom väldigt förbjudet så vi har inte vågat oss på det faktiskt hehe, men vi kommer gärna hem till mamma och pappa när det vankas grillat på somrarna. Vem älskar inte att grilla? 
 
 
Vincent fick dessvärre inte smaka dessa fantastiska skapelser men var rätt nöjd ändå eftersom han fick hänga med, enligt honom, världens coolaste katt. Han är verkligen helt förälskad i den där katten. Hasse är nog lite mer tveksam dock. Obesvarad kärlek är inte lätt.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: