Vad har hänt med min bebis?

Sjukdag nummer två här hemma hos oss och min kära mamma har precis varit förbi med lunch och städat i ordning lite åt mig här hemma. Guld!
 
Har trots en förfärligt snorig näsa och skakiga ben lyckats ta mig ut på en liten promenad idag. Tanken var att gå ett varv runt huset för att få i mig och V lite frisk luft men hör och häpna, lillkillen låg knäpptyst i vagnen och tillslut somnade han. Av rena chocken blev därför promenaden en tur på 40 min med en snabb sväng in på hemköp för att köpa lite nödvändigheter. Man måste ju passa på liksom!
 
Vet inte vad som gjorde att han plötsligt gillade vagnen idag men jag bäddade ner både hans snutte som vi sovit med (och som då luktar mamma) och hans amningshandduk med lite mjölkfläckar på och tydligen tyckte han det var tryggt och mysigt där inne.
 
 
   
 
När vi traskade ut från hemköp börjades det att knorra i vagnen och jag tänkte att "nu är det nog kört" men det var tydligen bara nån gasbubbla i magen för han somnade om på vägen hem. Är så galet stolt över honom och mig själv att det absolut var värt tröttheten jag nu känner när jag ligger här i soffan.
 
Håller alla tummar och tår att detta inte var någon engångsgrej nu bara!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: