Sovandet fortsätter

Ännu en natt som Vincent sovit riktigt bra! Visserligen slog han upp sina blå strax efter fem imorse men han somnade gott redan runt 21-tiden. Jag var något så kopiöst trött igårkväll (trots att jag la mig vid 22) och trörrheten hängde kvar när jag masade mig upp vid fem så efter amning och blöjbyte så tog jag lillen och babynestet och kröp ner i sängen igen. Efter en stunds vakenhet somnade även lillkillen om och så fick jag sova i alla fall en timme extra. Skönt!
 
Nu för första gången på länge så lyckades jag att lägga ner honom i sitt nest efter att han somnat i min famn efter "second breakfast" och där har han legat en bra stund nu så jag har hunnit duscha, klä på mig och äta frukost i lugn och ro. LYX! I vanliga fall är Vincent en liten kille som vill bli runtburen och vaknar inom fem minuter efter att man har lagt ner honom trots att han såg ut att sova som en stock.
 
 
Vincent bara 2 dygn gammal i sina första kläder! Tänk vad du har växt sen dess
 
Nä nu skall jag passa på att sitta och välja ut bilder som skall framkallas innan lillen bestämmer sig för att vakna. Man vet aldrig när nästa tillfälle dyker upp!
 
Min mobil har sen några dagar tillbaks krånglat med internet så det är lite svårt att föra över mobilbilderna till datorn. Jag hoppas att det på något magiskt sätt skall lösa sig självt men det är väl kanske att önska lite förmycket. Vi får se helt enkelt hur det går.

Postat av: joe

Har du samsung? Mina för aldrig över sig automatiskt så går in i mobilen (typ som när man går in bland sina bilder/dokument på datorn eller när man ska föra över från USB-minne) och plockar över dem manuellt. (Markerar allt, klipper ut och klistrar in i en mapp på datorn.. Sjukt oklar förklaring men testa det om du inte redan gjort det, fattar du inte min förklaring så ring! :) pösss

2014-09-29 @ 11:14:43
Postat av: Ellen

Myser så inombords av att läsa din blogg! Tänk det där dygnet två dag mar innan han kom och det kändes smått outhärdligt och evighets långt borta. Vad det är fantastiskt att tiden går framåt! (Filosofiskt värre ;)) kram!

Svar: Haha åh ja det är så konstigt hur olika fort 24 timmar kan gå egentligen. Är så glad att det finns folk som gillar att följa med oss i vårt liv och som gillar det jag skriver! :) kramar <3
Alvert

2014-09-30 @ 23:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: