Skratta

Är hemma hos mamma och pappa och väntar på att gå iväg till kyrkan och ungdomsrådet där jag sitter som representant för kyrkans scouter.
 
 
Lillen ligger i detta improviserade babygym och sparkar och fäktas som en liten tok. Skönt är väl det då jag efter allt bärande idag har en härligt gnagande värk i armarna. Man blir alldeles varm i hjärtat av alla leenden och försök till skratt som den lille killen allt oftare ger ifrån sig.
 
Och så något helt annat... Ni som känner mig och träffat min mamma vet att hon kan slänga ur sig rätt lustiga saker ibland och när pappa berättade detta var jag bara tvungen att dela det med er.
 
 
Mamma och pappa hade gått förbi några valstugor häromdan och fått en sånhär i socialdemokraternas stuga. Inte så vacker kanske men mamma tar det ett steg längre och slänger ur sig "är detta en sån spade man tar upp skit i kattlådan med?". Haha hade kunnat betala för att få se deras miner. Behöver ju inte säga att jag älskar min mamma kanske?! <3

Postat av: Malin Nätynki

Haha men vad är det? Ser nästan ut som en sån med haha :P Men gissar på typ pasta slev eller något?

Svar: Ja det skulle jag också gissa på men helt klart är det ju inte. Den är liksom inte så djup som en normal pastaslev är så man börjar ju att fundera hehe ^^
Alvert

2014-09-10 @ 19:42:41
URL: http://majkii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: