Sjukling

Idag är det sjukstuga här hemma och både bebis och mamma hänger i soffan med pyjamas. Jag har på nått sätt dragit på mig en jobbig förkylning och ligger nu här med ond hals och snorar.
 
   
 
Är helt livrädd att Vincent skall bli sjuk och typ sluta andas men det är ju inte mycket jag kan göra för att undvika smitta när han bara vill vara nära hela tiden. Vi har i alla fall en sån näsfrida hemma och jag tror jag ska testa att ta febern på honom varje morgon nu. När det gäller mig får det väl bli försök till vila och käka några liter glass.
 
Strax kommer Tom hem och då kan jag gå och lägga mig lite tills det e dags för matning igen (tyvärr har han också känningar i halsen). Någon som har en liten hemmakur att bjuda på för att bli frisk lite snabbare?

Postat av: joe

Ingefära i varmt vatten, cvitamin, sovasovasova, frisk luft osv. KRYA!!! <3

Svar: Och kladdkaka :) <3
Alvert

2014-09-02 @ 13:06:35
Postat av: Emelie

Usch, krya på er!! Hoppas det släpper snart :) Själv är jag strandad i sängen/soffan/badkaret pga jobbiga förvärkar.. Suck, molande mensvärk 24/7!

Svar: Åh men nu tycker jag att hon kan titta ut snart! Vincent har förresten växt ur några omlottbodies i storlek 50 om ni skulle vilja ha. Omlott är superpraktiskt första tiden ju men vet också att ni har en del kläder. Bara att hojta så får ni gärna dem ;)
Alvert

2014-09-02 @ 16:50:55
Postat av: Anonym

Pressad limesaft :)

Svar: Åh tänker direkt på limemarinerade jordgubbar med vit chokladmousse.. Muuuuums! Tyvärr så ska man undvika både citrus och jordgubbar när man ammar om man har en liten med körig mage så får väl försöka hålla mig.
Alvert

2014-09-03 @ 07:45:23
Postat av: mAmmi

INTE ta febern högt och lågt. Bebisar har ojämn feberkurva och att den är lite förhöjd behöver inte betyda att han är sjuk. Hans allmäntillstånd kommer att visa dig hur han mår. Nu får du öva på dina läkarkunskaper.

Svar: Jag gissar att alla mammor började som nojiga mammor :P
Alvert

2014-09-03 @ 09:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: