På bussen till stan

Ja nu är denhär lilla familjen på väg in mot stan med buss. Det är faktiskt första gången för oss och det pirrar helt klart lite i magen.
 
 
Anledningen är att jag skall till tandläkaren och då Tom börjar klockan ett kunde vi lösa det så bra att grabbarna kan hänga lite medan jag är uppe och polerar huggtänderna och sedan så åker jag och minstingen hem och Tom åker till skolan.
 
Måste erkänna att tandborstningen fått lida lite sen Vincent kom då dygnsrytmen ju ställts på ända så förhoppningsvis får jag inte allt för mycket skäll hehe.

Postat av: elin

Åh jag ska också dit i slutet av månaden, längtar inte!! Har genetiskt usla tänder och säger precis som du att man slarvat lite/tryckt extremt mycket sötsaker. Borde ringa och förvarna att mitt besök kommer ta låång tid! :( :(

Svar: Ajdå! Jo jag har fått massa bannor för att mitt tandkött har varit inflammerat tidigare och man känner sig som ett riktigt fån när tandsköterskan kommer och ska visa "hur man borstar tänderna".. Köpte en eltandborste sist jag var på ullared och tydligen så har den gjort susen för tänderna var jättefina idag *puuh*
Alvert

2014-09-11 @ 11:51:01
URL: http://momt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: