När bebisen sover

 
Har just lagt lilleman och sitter och kollar den sista kvarten av fångarna på fortet här i soffan. Tom har åkt iväg till några kompisar och jag tänkte att jag skulle göra mig lite te och popcorn, krypa ner under en filt och kika nått avsnitt av The 100.
 
Man får vara försiktig med att vara uppe när lillen sover bara för eftersom han inte sover något ensam på dagen i princip så är det den sömner man får när han väl lagt sig för natten. Jag känner mig dock inte så sugen på att lägga mig vid 9 varje kväll och det är dessutom väldigt skönt med lite egentid för att bara vara Alice och inte mamma en stund. Däremot säger kroppen till ganska tidigt ändå att jag borde gå och lägga mig så kvällarna blir aldrig så sena hemma hos oss för den här damen.
 
Idag var vi på förmiddagen en sväng på frölunda torg och shoppade lite småprylar till dopet samt ett par brallor till mig. Just nu är jag nämligen i det där jobbiga stadiet där gravidbyxorna är för stora men där mina vanliga byxor fortfarande alldeles för små. Nu har jag ett par som passar (eller sitter uppe i alla fall). Har inte tänkt att bosätta mig i denna kroppen så länge ändå men kan ju vara skönt att slippa visa rumpan stup i kvarten ;)
 
Frölunda torg har för övrigt ett grymt barnrum med micro, skötbord, lekhörna och sittplatser. Jag har inte direkt något emot att amma offentligt men idag så provade jag en av deras amningshytter som är som en fåtölj med ett draperi runt. Där sitter man i lugn och ro med lugn musik spelandes från taket. Hur mysigt som helst! Tydligen tyckte även två små barn att det var superkul att kika in på oss under draperiet i smyg också haha. Gjorde inte så mycket för min skull men man kan ju undra vilken koll deras föräldrar hade på sina barn egentligen.
 
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll/natt!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: