Maten i hallen

Med bebis sovandes i sjalen står jag nu och försöker laga lunch samtidigt som jag bloggar. Det borde väl ge något slags pris i multitasking, tycker ni inte det? Vad gör man inte när bebisen sömnvägrar fast man riktigt ser hur trött han är. I sjalen somnar han gott på max 5-10 minuter efter att snabbt ha gett upp kampen mot sömntåget för mammas värmande, skumpande famn ;)
 
Igår var lunchen riktigt tråkig. Nog för att jag gillar både rösti och schnitzel men hallå, hur kul ser detta ut på en skala? Inte ens en fjuttig liten tomat kunde jag fiska fram ur det stora kylskåpsgapet.
 
 
Som tur var plingade det på dörren strax efter tre och in kom leveransgubben (/pojken/mannen ja något i den stilen i alla fall) från mat.se med vår första leverans mat. Ja förra veckan när jag satt och ammade och såg mat.ses reklam för typ sjuttioelfte gången så började jag fundera om det verkligen kunde vara så bra. Lät liksom lite "för bra för att vara sant" liksom och så bestämde jag och Tom oss helt enkelt för att testa.
 
Jag har inte fått någon sponsring för att skriva detta utan de är mina egna åsikter men oj så smidigt alltså. I tisdags la vi vår beställning på kvällen med allt vi ville ha och betalade. Sen igår då så kom det levererat (med gratis frakt) enda fram till dörren (ja på andra våningen utan hiss). Dessutom var mjölken fortfarande kall och fiskpinnarna fortfarande frysta och allt var sorterat i skafferivaror/kallvaror/frysvaror. 
 
 
Kändes som att få öppna paket när jag packade upp alla varorna. Lite smålurigt ändå för jag har ju betalat för allt men ;)
 
Kan alltså vaaaaarmt rekommendera er att testa. Detta blir nog inte sista gången vi handlar hos dem. Supersmidigt att slippa springa i affär med bebis och dessutom kunna göra inköpslistan direkt på datorn där man ser vad som finna. Dessutom att få det hemleverat till hallen. Ja ni hör ju!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: