Mamma- och bebishäng

Idag har jag och lillkillen varit hemma ensamma då Tom haft sin första dag på högskolan idag. Vi invigde denna "riktiga" mammaledighet med ett besök hos Elin och lilla Isabella som jag ju träffade när vi båda hade våra små i magarna fortfarande.
 
Vi fikade och fick prata av oss allt vad bebisspyor och magknip heter. Det är faktiskt otroligt skönt att umgås med andra småbarnsföräldrar som liksom sitter i samma båt och tiden gick rasande fort. Superkul var det också att träffa lilla Isabella som bara är fyra dagar yngre än Vincent.
 
   
 
 
V testar lilltjejens babygym som ju är en favorit här hemma
 
Idag är förresten denna stora kille en månad gammal redan! Tänk vad tiden går ändå? Att bli mamma var inte alls som jag hade föreställt mig. Det var mycket mer fantastiskt men också mer krävande och utmanande än vad jag någonsin trott. Dessutom hade jag kanske trott att man efter en månad såhär skulle ha hittat tillbaks lite mer till vardagen än vad vi gjort men varje dag är fortfarande unik och man vet aldrig vad man har att vänta sig.
 
Trots allt älskar jag att vara mamma till just denna lilla prins och jag är så otroligt lycklig över att ha vår lilla familj. Grattis på enmånadsdagen lillskiten. Mamma älskar dig!
 

Postat av: Malin Nätynki

Grattis :)

2014-09-01 @ 18:47:39
URL: http://majkii.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Ska tom börja plugga? Och vad då om man får fråga :)?

Svar: Han skall plugga till ämneslärare ;) religion, historia och slöjd
Alvert

2014-09-01 @ 20:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: