Lite fööör äventyrligt

Igår var jag ute på en barnvagnspromenad (igen ja, det blir många sådana nu för tiden). Eftersom vi bor precis bredvid ett stort naturreservat så tänkte jag spana in detta. Vi har ju ändå bott här i två år nu *skämskudden åker fram*.
 
Sagt och gjort tog jag lillen och barnvagnen och traskade iväg. Nu tycker ni säkert att det ser ut som om vi hade en jättemysig skogspromenad att dömma av bilden till vänster men faktum är att stigen snarare såg ut som på den högra bilden plus/minus en och annan rot här och där. Både vagnen och Vincent hoppade frm längs med vägen och han blev inte ledsen av den extrema skumpigheten men kunde inte heller somna så bra.
 
   
 
Vi fick snabbt lämna skogen och höll oss resten av promenaden till de härliga asfaltstrotoarerna. Man hade ju allt kunnat tycka att de borde satt upp en skylt vid ledens början att det var olämplig vistelse för en stackars vilsen mamma med barnvagn + bebis men jag insåg att jag själv borde förstått det när jag kom tillbaks till skyltarna och såg de två parkerade cyklarna. Cyklar man inte tar man sig knappast fram med en barnvagn. Smart där!
 
 
Istället gick vi bort mot säröleden och där köpte jag en McFlurry på Mc Donalds innan vi vände hemåt igen. V somnade ganska så direkt när vi kom ut ur skogen stackarn. Blev nog lite för bumpy ride för honom!
 
   
 

Postat av: Elin

Du får gå i det andra reservatet! Det är mer barnvagnsvänligt :) Jag ska visa dig! :)

Svar: Haha ja tack! Kände mig lite lagom lost där inne i skogen :P
Alvert

2014-09-17 @ 09:05:14
URL: http://momt.blogg.se
Postat av: joe

Kul att läsa om ert lilla äventyr. Jag äventyrar mer än gärna med er snart :)

Svar: Höll på att föreslå en pluggdate men insåg ganska snabbt att det inte skulle bli så mycket pluggande för dig haha
Alvert

2014-09-17 @ 09:33:45
Postat av: joe

Du menar att jag mest skulle bebisgulla eller? ;) <3 Jag både pluggdejtar och "pluggdejtar" gärna i alla fall. Men varför pluggar du nu? Förberedande för återkomsten eller?

Nej då tycker jag äventyr är mycket roligare, sånt gillar vi :D

Svar: Haha nä jag behöver inte plugga! Det var bara om du ville få lite gjort ;)
Alvert

2014-09-17 @ 16:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: