Fikasöndagen

Lovade ju er igår att skriva lite mer om söndagens bravader då jag fick tag i datorn men när man har en liten spädis hemma så är det inte mycket som blir precis som man har tänkt sig hehe. Vincent är högst troligen inne i sin andra utvecklingsfas just nu och därför är han lite extra gnällig och vill gärna var anära mig och Tom mest hela tiden. Så då får datorn vänta helt enkelt ;)
 
I söndags hade vi världens fikadag. Vi startade som sagt med ett litet besök av grannfamiljen och deras lilla sötnos Isabella som ju bara är fyra dagar yngre än V.
 
 
 
   
 
 
Det var väl kanske mest vi föräldrar som hade det trevligt men en liten stund (när båda småttingarna lyckades vara vakna samtidigt) satt de och kolade undrande på varandra. Blivande lekkamrater eller ärkerivaler tro? Det återstå att se ;)
 
Vi fortsatte sedan vår tur till Kode för att fira Alex som fyllt år och där bjöds det givetvis på en massa godsaker. Efter vi varit där åkte vi en snabbis och fick kaffe hemma hos Toms föräldrar innan vi avslutade kvällen med pizza hemma hos Johannes och Carro. Ja ni hör ju! Helt galet mycket fika blev det men åh vad kul att få träffa vänner och familj nhär man bara sitter hemma dagarna långa.
 
Nä nu måste jag rusa till en stackars gråtande kille som säkert är lite tuttig! Dessvärre har ju den där pappan inte så värst mycket att erbjuda från sina så då får man väl ställa upp haha.
 
 

Postat av: Elin

Men åh vilka fina bilder! Den där på Bella och V måste du ju skicka till mig!!

Svar: Klart ;)
Alvert

2014-09-23 @ 19:52:51
URL: http://momt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: