Dagens mumsigheter

 
Sitter mätt och belåten nu efter en sjukt god bit lasagne (totalt opartisk kock då såklart). Det var första gången jag vågade mig på att laga det och såhär efteråt fattar jag inte riktigt varför jag dragit mig så för att testa. Det var ju inte alls svårt?! Tycker ofta det kan vara så när man skall testa nya saker. Man går och nojjar sig i en halv evighet innan man vågar testa för att upptäcka att det ju inte var så svårt. Konstigt det där!
 
BVC besöket gick strålande och likaså promenaden både dit och hem. Både jag och lillen verkar ha fått kläm på det här med vagnåkandet vilket jag är väldigt glad över. Han hade dragit iväg i både vikt, längd och huvudomfång och han väger nu hela 4898 gram till sina 57,4 centimeter. Stora killen! Det förvånar mig dock inte särskilt mycket då han äter som en gris (ja både mängd och bordsskick).
 
   
 
Nu är det dags för lite soffhäng tror jag bestämt eller så tar jag och städar lite. Det första låter dock hundra gånger mer lockande så vi får väl se ;)
 
Jag skriver förresten så fort jag får tid på andra delen av förlossningsberättelsen men det här med tid är en sällsynt vara när man är spädispäron. Nog att det går att göra mycket med en hand, men att redigera bilder och skriva långa noveller med en bebbe på armen är lite "over the top"  (trots att jag allt har lyckats med det några gånger). Just nu är jag ungefär halvvägs igenom så håll ut mina vänner! 

Postat av: Maja

Härligt att han växer och att ni kommit överens med vagnen ordentligt 😊
Men bara en fråga. Är han bara 37cm? Inte 57?
❤️

Svar: hahahaha joo 57 xD
Alvert

2014-09-09 @ 07:20:18
URL: http://mjufsan.blogspot.com
Postat av: Maja

Oj. Kommentera på telefonen var inte så lätt att få till rätt 😜

2014-09-09 @ 07:22:02
URL: http://mjufsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: