9 tjejer och Vincent

Igår var jag och Vincent ute på ett ordentligt äventyr. Elin skulle träffa lite nya mamas hon lärt känna via en facebookgrupp i slottskogen och undrade om jag ville haka på. Trots att jag fortfarande är rätt förkyld lyckades jag bli övertalad och sagt och gjort packade jag skötväskan och vagnen för vår lilla trip.
 
Jag, Elin, Vincent och Isabella promenerade sedan hela vägen bort till slottskogen på en timme och mötte där upp tre andra mammor och deras töser. Tillsammans gick vi bort och satte oss på en fin uteservering och satt och tjatade bort nästan två timmar. Hur mysigt som helst!
 
 
 
Världens duktigaste nyblivna vagndiggare sov hela vägen från bifrost till slottskogen och vaknade sen för lite amning på caféet. När vi sedan gick hem blev det lite protester men så somnade han om gott i bärsjalen och jag lyckades utan problem ratta barnvagn med bebis på magen på både en och två bussar för att komma hem.
 
   
 
Jag måste ärligt talat säga att jag var lite skraj för att träffa de andra mammorna eftersom jag ju har en del problem med både amningen och lite kass mage på lillkillen. Jag oroade mig helt enkelt för att jag skulle träffa tre andra perfekta mammor med små perfekta bebisar som levde på något slags rosa fluff hela tiden men jag oroade mig faktiskt helt i onödan.
 
De var jättehärliga allihopa och hade supersöta tjejer men det var inte alls något dömmande eller jämförande hit och dit utan snarare nyfikna frågor och berättelser om både jobbiga, roliga och oroande saker. Alltså helt normala människor vilket var superskönt.
 
Skall gå med i facebookgruppen jag med nu och förhoppningsvis träffa mammorna fler gånger för oj så härligt det är med goa tjejer och jämnåriga små bebbar som man har så mycket gemensamt med i och med den här småbarnsförälderifieringen. Jag skulle väl dessutom bli tokig av att bara gå hemma ett helt år och prata bebisspråk så lite socialt umgänge med folk längre än en halv meter skulle nog inte skada precis.

Postat av: joe

Åh vad kul att läsa! Så mycket kärlek till dig!!<3

Svar: <333
Alvert

2014-09-05 @ 16:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: