Tårtfrosseri

   
 
Idag var jag och lillpyret iväg på ännu en mammaträff och denna gången bar det av mot det nyöppnade Steinbrenner och Nyberg här i Mölndal. För er som inte vet det så har detta helt fantastiska café, konditori och bageri ett riktigt grymt luncherbjudande. Varje dag bjuds det nämligen på sopp- och tårtbuffé. Ja ni fattar ju! Det bara dregglade i munnen på väg dit kan jag säga.
 
   
 
Vi lyckades bänka oss precis innan det lilla fiket blev överbelamrat av andra superhungriga lunchgäster och både soppan och tårtorna fick högsta betyg måste jag säga. Tyvärr så är det inte det lättaste att just fika med en bebis i knät så det blev kanske inte så mycket tårta som man kunde ha trott men tillräckligt ändå för att ge mig mersmak att komma tillbaks en annan gång. 89 kronor är ju ingenting för detta goda!
 
 
Alltid lika trevligt såklart att få hänga med lite mammor och bebbar. Jag har hittills varit den yngsta av mammorna när vi träffats och i början var jag lite orolig över hur det skulle gå men det är faktiskt inga som helst problem. Plötsligt när man får barn så har man, om man inte hade det tidigare, mycket gemensamt automatiskt och jag tycker hittills bara det varit trevligt att få träffa mammor med olika bakgrund och erfarenheter. Det blir ju mycket ugglande i soffan nu för tiden så att komma ut och få prata av sig om sian äventyr här hemma är mer än behövligt!
 
Imorgon skall jag iväg på efterkontrollen hos barnmorskan. Förhoppningen är väl att jag skall få prata av mig lite om min förlossning och att jag skall få grönt ljus att börja träna så smått igen. Inte för att jag har så mycket tid över att åka iväg flera kvällar i veckan men det känns viktigt att stärka kroppen lite grann efter 9 månaders graviditet, så en gång i veckan borde jag väl kunna få till. Vi får se ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: