Snabbrepris kommer här

Hej på er! Blev inget bloggande igår men vi hade en riktigt mysig helg på Säteriet, dock med ett lite mindre trevligt avslut då Tom blev dålig lagom till att vi skulle åka hem. Det hela resulterade i att amningshjärnan fick köra hem med en groggy sambo bredvid i framsätet och en vyssjandes mormor där bak till en gallskrikande, övertrött bebis. Kan säga att jag var helt slut när jag kom hem!
 
Ett litet urval av mobilbilderna (ja man tar ju miljooooner bilder med mobilen så fort man får barn) kommer här:
 
   
 
Min kusin Lisa myser med V // Babblarna hos pappa såklart
 
 
   
 
Med mamma och spelar bohnanza // Tjötar med gammelmorfar
 
Idag var jag, Elin och Tina från en mammagrupp på Facebook iväg och testade barnvagnsfiket i mölndals centrum. Vi satt och tjötade bort någon timme där och det var trångt men väldigt mysigt. Som sagt så är barnanpassade fik toppen för oss mammalediga. Mer sånt!
 
Sen var det bara in i hallen och vända för att ta bilen med Tom till Lindome för dopsamtal med pastorn som skall döpa Vincent. Nu är det bara två veckor kvar och det känns skönt att ha lite mer koll på hela dopprylen. Jag har i princip aldrig varit på ett dop (kanske 1-2 st max) så har kännt mig lite smått vilsen i denna dopdjungel men nu så ;)
 
Dagen får avrundas med lite solsidan på tv och snaskandes på en klubba jag fått av Tom. Helt ok faktiskt!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: