På säteriet

 
 
 
 
Godmorgon på er där ute i höstrusket! Lillen ligger i pappas famn och tar sin förmiddagslur och då kan ju jag passa på att göra mig iordning.. njae här sitter jag och slösurfar på mobilen istället. Inte det smartaste draget av mig kanske.
 
Idag har jag blivit mamma till ytterligare tre ungdomar eftersom alla "vuxna" är inne i gislaved och hjälper min mormor och morfar att städa ut deras hus som skall säljas. Nu klarar de sig som tur är ganska bra själva men jag skall ändå se till att det finns mat på bordet och att lite saker blir gjorda här ute. Bland annat så skall båtmotorn upp och gräset klippas.
 
Förhoppningsvis skall vi även få träffa lillsysslingen Elsa som bor med sin mamma och pappa uppe i mormor och morfars sommarstuga. Jag inser att det här med alla olika stugor är lite krångligt att förstå så ska försöka förklara för er.
 
 
Bosared är byggt lite som bullerbyn faktiskt. Fyra "små" hus ligger det här och vår stuga ligger längst ner mot vattnet. I mormor och morfars stuga (stugan som vi brukar kalla det) har jag firat många jular och sommarlov och i fjol köpte mina föräldrar (tillsammans med min moster och morbror) denna stuga (som kallas säteriet) eftersom det började bli lite trångt med alla barnbarn med respektive och nu även barnbarnsbarn. Förhoppningsvis kommer Vincent få skapa egna härliga minnen här precis som jag fått göra i Stugan.
 
Nä dags att klä på sig kanske? Tror nog det!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: