Inneboende

Nästan så fort jag tryckt på publicera på förra inlägget kom jag ju på vad det var jag egentligen skulle skrivit om. Vi har nämligen fått en liten inneboende här hemma i lägenheten. Toms syster Angelica har flyttat in och skall sova på vår soffa i två veckor eftersom hon har praktik inne i stan.
 
Själv tycker jag det skall bli jättekul med en tjej här hemma som omväxling men visst är det ändå lite trångt. Det är väl nu man önskar att man inte var en mammaledig student utan hade den där feta lönen så att man hade haft råd att köpa radhus ute i förorten men det är bara att gilla läget.
 
Angelica är även Vincents gudmor så det är ju jättekul för dem två att de får umgås lite mer och lära känna varandra. Visst försöker vi åka och hälsa på Toms familj så ofta vi bara kan men de bor ändå 5 mil bort så det kräver ju lite planering. 
 
Man blir även lite mer ordentlig när man har någon annan hemma med mat och städning. När det bara är jag och Tom hemma så kan man ju gärna låta saker stå framme ett tag utan att någon riktigt bryr sig men har man en "gäst" så anstränger man sig lite extra att hålla rent och det finns massa god frukostmat i kylen och middagen skippas inte för lite mackor. Bara positivt tycker jag!
 
 
 
Smygfotat Angelica när hon sitter och skriver på sitt gymnasiearbete ;)
 
Nu sitter vi och myser i soffan framför senaste avsnittet av The Vampire Diaries hela gänget förutom V som tydligen bestämt sig för att sova. Om han somnat för natten vet vi dock inte än, känns ganska otroligt då han var uppe riktigt sent igår men man kan ju hoppas :)
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: