Döpt och klar!

Puuhhh.. vilken dag vi haft! Hur underbar som helst men jag är rätt så slut kan jag säga efter att ha varit igång konstant sen 9 imorse. Efter allt slit med alla förberedelser (speciellt tack till mor och svärmor, ni är guld värda!) så är nu dopdagen till ända.
 
Är så tacksam för alla fina människor som finns i Vincents närhet och som ville komma för att fira honom. Så mycket kärlek och vänskap så jag blir alldeles varm inombords. Vi fick dessutom enormt mycket fina presenter och vill än en gång säga tack!
 
 
   
 
 
Nu skall jag kura ihop mig i soffan en liten stund innan jag skall stupa i säng. Lillen, som av någon anledning velat vara vaken till 11-12 varje kväll det senaste, ligger redan och sover sen en timme tillbaks. Snacka om trött bebis! Får se när det blir upp och mata honom inatt men förhoppningsvis innebär detta att vi kan få honom på bättre sovrutiner igen. Ha ett fint avslut på er lördagkväll där ute!
 

Postat av: Farmor marita

Det va så fint hela dopet-ni har fått till det så bra-allt va perfekt-jag är så glad att få ha varit med o dela denna fina dopdag ihop med er.
Tack fina Alice o Tom för denna vackra dag-o tack Vincent för att farmor fick dela den med dig.Kram på er alla 3 <3

Svar: Åh tack själv för all hjälp! Utan er hade vi inte klarat oss :) mååånga kramar från mig, Tom och lillskrutten
Alvert

2014-10-25 @ 23:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: