Babysitterproblem

Gomorron! Här startade dagen med att Vincent sov fram till åtta! Visserligen efter en låååååång nattning igår där lillen tillslut somnade vid bröstet klockan elva men åååh så skönt med 8 timmars, mer eller mindre, sammanhängande sömn.
 
Nyss slevat i mig en tallrik gröt som jag kokade ihop med bebin sittandes i vår förfärliga babysitter. Den är varken poppis hos mamman eller bebin för den har inget gung och ger extremt dåligt stöd för honom när han ska sitta.
 
 
Vincent fick testa Bellas babysitter från babybjörn när vi var och fikade hos Elin och han äääälskade den så en sån skulle vi verkligen vilja ha. Synd att de är så rackarns dyra. Det är ingen som vill bli av med sin tro? Nä men vi får väl kika på blocket helt enkelt.
 
 

Postat av: Malin Nätynki

Tänk på att när han kommer i typ 5 månadersåldern så vill dom oftast inte sitta i babysittern ändå, så kanske onödigt att köpa en ny för så kort tid. Men förstår dig, vår hade inget gung alls och var inte så mysig att sitta i. Nästa gång blir det en med bättre gung :)

Svar: Ja nä en ny köper vi ju verkligen inte för de pengarna har inte vi. De nya BB skall iof hålla upp till två års ålder. Man tar liksom bort själva bältet och så blir det som en liten mysig "gungstol" istället. Behöver verkligen något som kan underhålla honom lite så jag i alla fall kan få i mig mat varje dag ;D
Alvert

2014-10-17 @ 15:12:07
URL: http://majkii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: