Tissssdag

 
Ännu en frukostbild denna fina tisdag till ära. Ja här strålar solen och vore det inte för att den stod så lågt hade man kunnat tro att det var lite av höstvärmen som kom tillbaks. Ja det säger i alla fall jag som sitter på fel sida av fönstret och tar del av de värmande strålarna i soffan.
 
Idag vankas dock äventyr med översovning för mig och Vincent så det blir nog allt lite frisk luft för oss också. Förra veckan var jag faktiskt ute med barnvagnen varje dag (vad hände där liksom?) så känner mig inte allt för dålig. Snart kommer det bli riktigt kämpigt att dra sig ut med vagnen med minusgrader och snö så det gäller att passa på ;)
 
Vi har för övrigt en riktig surmule här hemma just nu i perioder. Igår var det nej tack till sängen så efter en lååång nattning tog jag bebisen och körde ett varv med bilen. Tack och lov att det funkar! Både vagnen och bilen är två riktiga bebissläckare när famn, vaggvisor och tutte inte duger. Nä här hemma är vi vana vid påsar under ögonen och morgonfriss dygnet runt. Det har väl sin charmn det också, haha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: