Söndagslatisar

Har ni tänkt på att det inte finns någon bra hälsningsfras om man ses vid lunch. Det finns ju god morgon/förmiddag/middag/eftermiddag/kväll/natt men man kan ju inte riktigt säga god lunch :S Saknas det ett viktigt ord i den svenska vokabulären eller är det bara jag som missat det? Mystiskt! 
 
 
Nåja, här startade dagen med sovmorgon för min del efter att ha matat sista gången för "natten" klockan 7. Vid elva väcktes jag av frukost på sängen av mina två favoritpojkar och sen var det bara att maa sig upp. Man skulle kunna tro att jag är laddad med energi till tusen som värsta duracellkaninen nu men det är tyvärr bara en dröm i min värld. Nä idag är en trött dag och vila står återigen högst upp på min to do list.
 
Jag har precis sorterat all tvätt (som i princip = alla kläder vi äger) och just nu sitter vi i vardagsrummet, jag med laptopen i knät och Tom med xboxkontrollen. Bredvid Tom i soffan hade vi till alldeles nyss en högst sovande bebis som just nu bara ligger och rävsover haha. Nu börjar han dessutom gny så det kanske är dax att dra sig. Ha en trevlig söndag!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: