Pappas dag idag

Idag firar vi, liksom många andra här i Sverige, Fars dag. För vår lilla familj blev det första gången vi firade Tom sen vi fick vår lilla skatt. Så mycket till firande blev det väl kanske inte då Tom var iväg på In Flames igår och jag då passade på att umgås med min kära mor och sedan sova över där men när vi väl kom hem blev det fars dag-middag med tillhörande efterrätt.
 
 
Toms favoritkaka all times är drömrulltårta så det hade ja.. jag menar Vincent såklart köpt. Då presenten inte hittat till brevlådan än fick han även en ask toffifee och två trisslotter. Hade ju förväntat mig en ordentlig slant att typ åka till bahamas för men vi fick nöja oss med 30 kr *suck*. Nästa gång skall jag köpa 200 st så kanske man vinner ;) Vad tror ni?
 
Hade förresten extrem otur i affären där både megapackblöjorna i st 4 OCH köttfärsen var slut. Vad är oddsen för det om jag får fråga?! Välj en annan dag att ha sönder er köttkvarn än den dagen jag skall göra köttbullar coop!!
 
 
   
 
Grattis på fars dag till min finafina sambo, fästman och "partner in crime" Tom och såklart till min alldeles egna pappa. Ni är båda två helt underbara pappor och utan er hade livet varit såååå mycket tråkigare <3 älskar er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: