Lite för äventyrligt kanske

Idag har lillgrabben och jag varit ute på äventyr. Först vid lunch drog vi iväg mot bussen och hälsade på faster Angelica på Universeum. Vi lyssnade på hennes presentation av sitt gymnasiearbete om försurning och Vincent kom med glada tillrop och allmänt babbel under tiden så jag gissar att han tyckte det var bra.  Vincent var faktiskt förvånansvärt intresserad av alla fiskar och grejer han såg dessutom men efter en timme där gav vi oss iväg.
 
 
 
 
 
Nästa anhalt blev på min kära mors jobb. Hon pratar tydligen jämt och ständigt om sitt lilla barnbarn så det var kul för hennes kollegor att äntligen få träffa honom. V höll en god min trots att han var rätt trött men efter en timme så brast det för den lille. Han skrek och skrek och jag hann bli ordentligt orolig då inte ens mat hjälpte men tillslut, efter mycket runtskumpande, somnade han som tur var. Planen var att åka vidare till Josefin men fick ställa in det och blev istället upphämtad av Tom. Blev nog lite mycket för lillskrutten idag helt enkelt.
 
 
En blivande banktjänsteman kanske??
 

Nu tar vi det lugnt här hemma. Sitta i soffan och inte göra ett smack-lugnt. Är lite sugen på chips måste jag erkänna men är nog alldeles för lat för att gå och köpa det men vi får väl se. Jag ha ju i alla fall mitt ögongodis sovandes i famnen. Inte fy skam det.
 

Postat av: joe

Hoppas pyret mår bättre! Vi ses på torsdag istället bara<3

2014-11-07 @ 21:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: