Hur du blir miljonär..

Vincent sover förmiddag sen en timme tillbaka och tanken var väl att jag också skulle joina men dessvärre tyckte inte min näsa att det var en bra idé. Jag både började nysa och näsan började rinna så det blev mest att jag störde V vilket ju inte är så bra så jag fick pallra mig upp.
 
 
Nu sitter jag framför datorn med min gigantiska kopp fylld med te och känner mig allt lite ruggig. Usch jag vill inte bli sjuk nu :( Kan vara min kvalsterallergi som spökar också men det är ju inte roligare för det.
 
På schemat idag står städ och matlagning och förhoppningsvis skall jag lyckas lägga upp lite urvuxna bebiskläder på tradera också. Jag skickade iväg mitt första sålda paket häromdan faktiskt och det är ju inte jättestora summor man tjänar precis men det känns bra att kläderna komer till användning någonstans. Har även gjort en liten hög som skall sparas och en som skall gå till second hand. Många bäckar små helt enkelt. Nu ska jag t.ex. packa en body jag sålt för, håll i er nu asså.. 9 kronor!! Wihoo jag kommer bli så ruskigt rik känner jag på mig.
 
Japp nu vaknade han.. så nu springer jag iväg!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: