Flugor och mys

Vincent sover gott i sin säng och jag och Tom myser framför spiderman på tv uppkrupna i soffan. Så vad gjorde jag av min egentid då? Jo det hans med både filmmys, ett avsnitt av The 100 och så lite pyssel.
 
Ni kanske har sett flugorna jag gjorde till Vincent under graviditeten? Jag har funderat lite på om det kanske är fler där ute som är intresserade av flugor till sina små pojkar (eller fickor för den delen). Det finns väldigt mycket "pynt" till bebistjejer ute i butikerna och det kan jag tycka är lite tråkigt. Så jag sitter och klurar lite på vad som är en bra modell på flugorna och gjorde två stycken med nål och tråd istället för superlim. Visst är de för söta? Funkar ju även i håret om man vill!
 
 
Flipp eller flopp?? Vad tror ni? Får ju givetvis göra dem i andra färger än dessa men detta var vad jag hade över i syhörnan. Vincent häromdan i en av mina flugor (Instagram @alvert1993):
 
 
 

Postat av: joe

Flugorna är otroligt söta!! Hur fäster man dom undrar jag dock? Jag tänker att om det är säkerhetsnålsfäste så hade jag varit jätteorolig att den skulle öppnas och sticka barnet..

Svar: Nejnej de jag har till Vincent är broschnålar (som alltså inte går upp om man inte snurrar på den där grejen) men jag funderar på att testa med magneter faktiskt ;) och ska man ha dem till en skjorta funkar ju vanlig typ krokodilklämma ;)
Alvert

2014-11-24 @ 11:24:42
Postat av: joe

Smart! Blev nästan lite orolig där ett tag, men då tycker jag verkligen det är en svincool idé (plus att Vincent är ju otroligt söt i de små flugorna) :D

2014-11-24 @ 15:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: