En trevligare måndag

 
Känner att jag verkligen behöver sluta med så mycket mobilbilder i bloggen. Min mobilkamera är ju inte den bästa precis. Här har ni i alla fall dagens nyss uppätna frukost. Inte mycket för världen kan tyckas men vårt kylskåp ekar gapande tomt och vi är i stoooort behov av att handla så jag är ändå rätt nöjd.
 
Igår blev det faktiskt både prommis och en liten utflykt. Bestämde mig för att trotsa regnet på förmiddagen för att få en viss liten herre att somna. Insåg redan efter några hundra meter vilken dum idé det var. Självklart hittade jag ju inte regnskyddet till vagnen så en liten filt fick agera paraply åt en sovande Vincent vilket innebar att både jag och vagn blev helt genomblöta.
 
Skickade iväg ett litet sms till Elin och frågade om vi fick komma förbi och kolla på en åkpåse vi skall köpa av henne och det fick vi såklart gärna så i en 20 min hängde vi i hennes trappuppgång och tjötade och hon var dessutom supersnäll och lånade ut sitt regnskydd till oss.
 
 
Efter det traskade vi åter hem genom regnet och sen på kvällen åkte vi ut till mamma och brorsan för lite mysigt kvällshäng och nybakad ostkaka. Muuuums! En väldigt fin måndag helt enkelt.
 
Nu skall jag och lillen gå in och väcka den sovande pappsen och hoppa ur våra pyjamasar. Klockan börjar ju snart närma sig lunch ;)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: