Bilägare!

 
Hej hopp, här sitter jag och käkar på en gris!  (superdålig webbcambild)
 
Tiden går fort när man har mycket att göra. Igår hade vi en fullspäckad dag som började med att vi promenerade bort till bvc för vårt första föräldragruppsmöte. En distriktsköterska pratade om barnsäkerhet och vi fick kaffe och kaka. Det var så trevligt att vi satt kvar i drygt en timma och pratade. Det är gansk lätt hänt när man träffar människor som sitter inne med en bebi som sin enda samalspartner dagarna långa faktiskt. Tom var enda mannen med (vilket han fick en stor guldstjärna för hehe) men det tyckte jag var super. Det är ju liksom inte bara jag som behöver veta vad man gör om bebisen sätter i halsen eller blir medvetslöst. Ska bli kul att fortsätta ses tycker jag fast Vincent var gamlingen i gänget med de andra tvåmånaderssmåttingarna.
 
Efter BVC var det bara hem och ladda om för att åka iväg mot bilhandlaren. Vår bil vi hyr av mamma och pappa börjar bli till åren och trots att den (efter en lagning) gått igenom besiktningen kände vi att det var dags att skaffa en egen. Med oss hade vi både min mamma (ekonomisk rågivare och moraliskt support) och morbror (den enda av oss som kan nått om bilar öht) och ut kom vi en begagnad Citroën C3 rikare och en del tusenlappar fattigare.
 
Bilen får vi hämta med vinterdäck och allt på onsdag så nu får vi allt läsa på så vi kan ta hand om den ordentligt. Köra bil kan jag ju men service, motorolja och kamremmar har jag lite mindre koll på måste jag ju erkänna. Det är dessutom jag som står som ägare på bilen så då får man ju skärpa sig ;)
 
 
Vincent och mormor hänger i sofforna hos bilhandlarn


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: