3 månader redan?!

Helgen har gått i ett naffs och nu sitter jag här med en kopp te och senaste numret av Vi förädrar i näven. Visserligen skiljer sig inte mina vardagar så mycket från helgerna längre då man varken får sova längre eller slappa lite extra, men det är skönt att få ha Tom hemma också och umgås hela familjen.
 
Igår fyllde min lilla kille hela tre månader. Det är helt sjukt egentligen hur fort det har gått. Nu har vi helt plötsligt en liten kille som ler, pratar, skrattar och är allmänt nyfiken på världen. Så otroligt roligt! Dock är jag lite avundsjuk på den där pappan för tydligen är han väldigt populär i vår lille killes ögon. Varje gång Tom kommer hem från skolan möts han av ett stort leende och det är bara Tom som lyckats få Vincent att skratta någon längre stund. Matmaskinen är tydligen inte lika skojig hehe, men det kommer nog lossna det med så småningom.
 
 
 
Vincent på dopet vs. Vincent endast några dagar gammal
 
Nu är V på väg in i det fjärde utvecklingssprånget och har börjat bli mer gnällig och närhetssökande. Det är skönt att veta vad det beror på och att det går över men visst är det lite slitsamt när det känns som man inte hör annat än gnäll ibland. Jag ser dock väldigt mycket fram emot detta utvecklingssprånget då han enligt min app Wonder Weeks, kommer att lära sig en massa nya roliga grejer. Det är nog något av det bästa med att få barn. Att få se en helt ny liten människa utvecklas och lära sig nya, för oss helt självklara, saker.
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: