Överkörd

God morgon, lunch eller vad man nu skall kalla det. Jag känner mig fullkomligt överkörd idag och försökte sä'tta mig ner och sortera och redigera lite konfabilder men det bara gick inte. Vi hade ett helt fantastiskt läger och världens finaste konfirmander som både gick och la sig och gick upp helt själva. Vad vi ledare gjorde där egentligen kan man ju undra haha?!
 
 
Hur som helst så har jag fortfarande inte riktigt hämtat mig efter detta och det märks så rackarns tydligt i kroppen när man bara kör på och inte alls lyssnar på varningssignalerna. Jag är van vid att göra såhär men tydligen fungerar det inte riktigt när man är gravid.
 
  
 
Igår till exempel var jag med mamma, Gabriel och Tom på stan för att inhandla studentkostym till lillbrorsan. Mysig eftermiddag på stan? Ja! Men jag kom knappt upp för de två trapporna vi har upp till lägenheten sen. Hur lyckas jag? Tur att jag har Tom som brukar säga åt mig att sätta mig i soffan eller vila i sängen och kommer med te till mig med jämna mellanrum. Han är bra han!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: