Föräldrakurs del 3

Befinner mig på Sahlgrenska på sista delen av den förlossningsförberedande kursen som vårt mvc erbjuder oss blivande, vilsna föräldrar.
 
Tycker det har varit väldigt bra hittills och både jag och Tom har fått mycket matnyttig information. Just nu har vi kaffepaus och Tom har sprungit iväg till pressbyrån för lite fika till oss.
 
Så mycket stora magar överallt och det känns så galet att det ligger en eller flera bebisar i alla dessa. Livets mirakel helt klart!
 
Det är bara lite tråkigt att vi verkar vara de yngsta här och att några blivande pappor skulle kunna vara min egen pappa men både jag och Tom kommer att vara stolta "unga" föräldrar. Bättre än att vara i andra änden av skalan tycker jag!
 

Postat av: Anonym

En av mina vänner blev mamma (92a) i lördags och en annan blev pappa (91a) i torsdags så för mig verkar det krylla av unga föräldrar ;) Hoppas ni träffar några snart!

Svar: Ja själv så ser jag mig ju inte riktigt som jätte ung mamma. Jag har bostad, bil och hela det paketet och är många år ifrån att platsa på 16 and pregnant men det är lite tråkigt att jag inte lyckats träffa fler unga faktiskt. Hoppas också på förändring på det området ;D
Alvert

2014-05-21 @ 23:05:44
Postat av: Anonym aka Ellen

Nej precis! (unga=yngre än 30, tänkte nog jag mig) ;) oavsett är det nog kul att träffa någon i ungefär samma läge i livet m även om alla är i väntabarn-läge!

Svar:
Alvert

2014-05-22 @ 14:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: