Vecka 24

Ännu en ny vecka och denna gång träder jag och lille V in i vecka 24. Hörseln är nu fullt utvecklad och även balansorganet så blir han lik sin mamma så kommer han väl bli åksjuk när han skvalpar runt där inne stackarn.
 
Från denna veckan är det 25% chans att lillen skulle överleva om han föddes nu och givetvis är det häftigt men han får gott gärna ligga och gotta till sig ett bra tag till tycker vi. Han verkar faktiskt ha det ganska gött där inne som han håller på och bökar och sparkar så fort jag ligger eller sitter ner i princip. Jag vaknade t.o.m. inatt av att han sparkade så han är verkligen aktiv den lille ninjan.
 
Här är dagens mage:
 
 
Kollar jag tillbaks på förra veckan så har magen tagit sig en ordentlig växtspurt. Hur skall detta sluta egentligen?
 
Bilden jag får av vår lille bebis när han ligger och sparkar och har sig inne i magen är ofta en bild av vår hamster Batman. Konstigt kanske men han håller ju jämt på att gräva omkring i spånen och bygger bo och av någon anledning så kopplar jag ihop Vs och Batmans rörelsemönster haha. Hade dock varit lite läskigt med en hamster på 600 g i magen :S Nej tack liksom!
 
Här är han för övrigt. Fick väcka honom och kan inte sluta skratta åt bilden då han ser så sjukt morgontrött ut stackarn ;D Storebror och "lille"bror <3
 
 
Nu skall jag försöka väcka den stendöde sambon för nu är jag redo att dra iväg till baby&barnmässan :) Tjingeling!
 

Postat av: joe

Det har hänt en hel del med magen ja, allra största skillnaden (enligt mig) att du blivit lite mer symmestriskt rund, asså att hela magen är rund och inte mest nedre delen som det lite mer har varit innan. Ser fram emot att få träffa er lilla ninja (även om jag också håller med att han gör bäst i att stanna tills beräknad datum) och duuuu, jag vill också känna sparkar!!! förhoppningsvis i CPH ! Pussss

Svar: Haha jaa jag ska tala vett i honom så han Sparkar på dig på bussen ner ;)
Alvert

2014-03-28 @ 10:35:48
Postat av: jeanette

Grattis till graviditeten. :-D du ligger precis en dag före mig :-D

Svar: Nämen gud så roligt! Grattis till dig med :)
Alvert

2014-03-29 @ 11:12:14
URL: http://jst.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: