Vecka 23

Tänk att det redan är fredag. Jag är alltid lika orolig för att veckorna skall gå så långsamt eftersom jag är hemma stora delar av tiden men faktum är att jag tycker att tiden går snabbare än den gjorde förut. Om tre dagar är det exakt 4 månader kvar tills han är beräknad att titta ut och det känns helt galet. Var det inte ett halvår alldeles nyss?
 
Magen fortsätter att växa så det knakar och än tror jag inte mig se några nya bristningar. Jag har några gamla på höfter och innerlår från tonåren och jag räknar väl kanske med att få några så småningom med tanke på hur stor jag redan är men jag kunde inte bry mig mindre om det faktiskt.
 
 
"Lille" V har officiellt växt ur min iPadskärm för övrigt i min pampers app. Inte konstigt att jag kan känna honom på båda sidor om magen samtidigt när han håller på med sina ninjakonster om han är såhär stor!!

 
Något roligt som börjar synas är den omtalade linea nigra som är en pigmentrand som sträcker sig från blygdbenet upp mot naveln på de flesta gravida kvinnor i senare delen av graviditeten. Den bleknar efter förlossningen.
 
Jag har dessutom märkt att magen nu sticker ut ända upp till revbenen på ett lite lustigt sätt. Revbenen är ju ett fysiskt hinder för organ och livmoder att puta ut så mitt mellan revbensbågarna har jag som en bulle medan det är helt platt över revbenen. Ser rätt lustigt ut :)
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: