Sömn, tvättmedel och film

Efter dagens trip till vårdcentralen begav jag mig hem och somnade ganska så omgående och sov i sisådär två timmar. Det är många som undrar om jag kan somna på kvällen om jag gör så och mitt svar är "ja OM jag kan". Är så trött på kvällarna att jag fullkomligt kollapsar och enligt Tom så är jag lite mindre grinig om jag sovit min "mitt på dagen"-nap så jag brukar försöka att hinna med det.
 
Det förkortar ju dagarna rejält och jag får lite smått panik över det men det är något jag bara måste lära mig att hantera. Min hälsa före allt just nu!
 
Åkte sen och hämtade Tom på jobbet och passade på att handla mat. Blev efterfrågade hamburgare till middag men jag fick också (bl.a.) med mig tvättmedel hem från affären som jag skall tvätta Vs kläder och annat med så småningom. Bebisar har mycket känsligare hud än oss vuxna och jag vill gärna undvika hudutslag och annat tråkigt om jag kan. Dessutom så vill jag att bebis ska få känna vår doft och inte doften av tvättmedel i kläderna. 
 
 
Efter handlingen och matlagningen var jag helt färdig och satte mig i soffan, gjorde lite ryggövningar och kollade på Frozen. En mycket mysig film som jag nu äntligen har fått se. Den skall jag och lilla V titta på i höst!!
 

Postat av: joe

"do you wanna build a snowman" ser förövrigt gärna om typ alla barnfilmer med lille V när han kommer, hahah. #aldrigväxaupppåriktigt

Svar: Vi ska ha så mycket filmmys!!! <3
Alvert

2014-03-21 @ 08:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: