Skötväskan på plats

Dagens färgklick till inköp är denna väska från stadium. Kanske lite tidigt med inköp av skötväska men jag måste erkänna att jag skiter lite i den där "är det inte för tidigt?"-grejen. Potionerar jag ut inköpen över graviditeten blir det både enklare att klara av ekonomiskt och jag slipper bli så uppstressad mot slutet när jag ändå säkerligen inte kommer orka att springa runt i affärer.
 
Skötväskor är SVINdyra. De som alltså är gjorda för att vara ljust skötväskor. Varför man inte skulle kunna ha vilken väska som helst med lagom många småfack förstår jag inte alls, så efter rekommendationer bland andra gravida på nätet så gick jag till stadium och köpte en väska som många faktiskt använder just som skötväska för, hör och häpna, 50 kronor(!!). Halva priset mot vad den brukar kosta. Den har ju t.o.m. flaskhållare på sidan liksom?!
 
   
 
 
 
   
 
MIn skötbädd passar perfekt i väskan och istället för att gå på den svarta modellen valde jag en med lite färg och den livar upp vår svarta vagn superbra. Den är t.o.m. sambogodkänd!
 
Tänk vad galen man blir när man blir gravid som blir så uppspelt över att ha köpt en skötväska egentligen. Allt som påminner mig om att vi faktiskt har vår lille son här om fyra månader (på dagen imorgon faktsikt) gör mig alldeles varm inombords :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: