Mässfynd

Lovade ju er ett inlägg på vad vi lyckades få med oss hem från baby&barn i fredags så här kommer det.
 
 
Alla gratisgrejor vi fick med oss hem ser ni på bilden ovan! Dessa plus en massa broshyrer, rabatter och reklam såklart. Goodiebagen från Vi Föräldrar fick vi dock när vi beställde en prenumeration på 4 nummer för 98 kronor vilket jag blev superglad för. Bara body buttret (kan man säga så?) från The Body Shop kostar ju betydligt mer än 98 spänn liksom.
 
Den lilla snuttekaninen som låg i den påsen är dessutom jättemysig och är nu tvättad och ligger med oss i sängen på natten för att suga åt sig våra dofter.
 
 
Sen köpte vi även lite smått såklart och här ser ni en filt (100 kr) och en liten mössa (20 kr) från baby&Frans och dessutom ett helt bedårande par skor som vi köpte för 100 kronor (var kommer jag inte ihåg).
 
 
Visst är de helt underbart söta? Vs första små skor som blir alldeles perfekta att dra på hans fossingar i vinter när vi är ute och går (eller ja, när jag går och han glider fram i sitt fräsiga åk).
 
 
Vi hittade även denna t-shirt som jag vi tyckte var lite skojig och ett par enkla svarta tights. Jag har säkert missat något men detta var väl på ett ungefär vad vi kom hem med i alla våra påsar. Det blir defenitivt ett återbesök på baby&barn även nästa år!

Postat av: Rebecka

Åå en sådan tröja hade jag med när jag var liten, fast vit med röd text :D! Super söt!

Svar: Hahaha va?! Vad roligt ;)
Alvert

2014-03-31 @ 22:07:19
Postat av: joe

älskar t-shirten!

Svar: Hihi jag med!!
Alvert

2014-04-01 @ 09:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: