I den stora gula kassen

När vi var påväg till vår sommarstuga i torsdags passade vi på att svänga förbi ullared för att reka lite. Jag har nämligen tänkt att ta mig en liten trip dit i vår och inhandla diverse nödvändigheter till lillskrutten såsom täcken, amningspump och annat härligt. Sprang runt som ett annat fån och fotade de olika produkterna och priserna haha.
 
Jag behövde dessutom en ny laddningssladd till min telefon då mamma och pappas fantastiska katt tuggade av min när jag bodde hemma i en vecka.

Trots att vi inte skulle ha nått till bebis kom vi likt förbenat ut med några smågrejer vi inte kunde slita oss ifrån. Bland annat en urmysig filt med en uggla på samt en liten tavelram att sätta Vs foto i. Filten är nu tvättad och vi skall ha den i sängen när vi sover så den får massor med tid att suga åt sig min och Toms doft.
 
 
 
Vi köpte givetvis lite andra smågrejor som det här fräsiga tvål och tandborststället. Något som faktiskt Tom tjatat om att vi skall köpa ett bra tag nu. Han är egentligen inte alls intresserad av inredning men kommer det till t.ex. tvålpump kan han gå bananas asså. Inte klok den mannen!
 

Postat av: joe

Gillart! :)

2014-03-11 @ 22:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: