Barnvagnen städad!

Igår hade jag en riktigt otrevlig dag. Har de senaste dagarna haft väldigt ont i rumpan och det verkar inte vilja ge med sig. Jag tippar på träningsvärk (när jag nu skulle fått det) eller foglossning. Det är ju tråkigt bara att den ena krämpan avlöser den andra men jag skall inte hänga läpp över det. Är överlycklig trots allt att jag får bära vår bebis och känna honom sparka dagarna långa.
 
Tog mig i alla fall an projektet "tvätta av vagnen" igår och nu är den helt fantastiskt fin (minus de små reporna på chassit då som givetvis finns kvar). Slängde in de delar som var avtagbara i tvättmaskinen och skrubbade sen rent resten med diskmedel och svamp.
 
 
 
Nu står den här blänkande fin mitt i vardagsrummet i väntan på att vi skall få nyckel till barnvagnsrummet men ärligt talat gör det mig inte så mycket. Det är en fin påminelse att se den där och dra den lite fram och tilbaka någon gång ibland :) Dessutom köpte vi praktiska hjulskydd på ullared till vagnen så vi slipper smuts inomhus. Supersmidigt!
 
 
Efter städet var min rygg, rumpa och mitt huvud helt slut så jag tappade upp ett härligt skumbad och med lite radio och choklad låg jag och göttade mig en bra stund! Har nu för tiden alltid lite olivolja i badet för att göra huden mjuk och fin. Får ju göra vad jag kan med en mage som växer så det knakar ;)
 
   


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: