Vecka 36

Gaaah.. tiden står verkligen helt stilla känns det som. Veckorna mellan 31 och 36 har kännts som en enda utdragen dvala och jag har gått runt och varit vätskefylld och trött mest hela tiden känns det som. Tråkigt att vara en sån klagokärring också men vad gör man?!
 
Fem veckor (minus två dagar) kvar nu till BF och det känns verkligen som en evighet. Å ena sidan finns det ju som sagt en möjlighet att han tittar ut +-2 veckor från det datumet (kan alltså komma redan om 2 veckor) men just nu känns det som att med min vanliga otur får de väl tillslut dra ut honom i mitten på augusti någon gång. Suck -.-
 
Men nog med bölande från mitt håll. Jag tycker egentligen det är rätt härligt att vara gravid ändå. Snacka om hatkärlek. Folk klappar på min goa runda boll och de flesta är väldigt förstående och hjälpsamma när man viftar med "jag är trött och höggravid"-flaggan. Det uppskattas verkligen något enormt!
 
Här kommer i alla fall veckans mage:
 
 
Känns inte som den växt så mycket i storlek mer än att mina bristningar på magen blir rödare och rödare :( Däremot så börjar det kännas i ryggen att hållningen blivit kass och ibland så gör det t.o.m. ont i revbenen bak på ryggen när jag andas. Obehagligt minst sagt :S
 
Jag känner mig ändå vacker. Det är vackert att vara gravid, mig inkluderad. Jag gillar att spegla mig och kolla in min jättekula som, om i alla fall en och en halv månad, snart är ett minne blott. Skit i alla miljontals hormonfinnar, bristningar, vätskefyllda kroppsdelar och megaboobies.
 
   
  
Där inne ligger ett mirakel som bara väntar på att få möta världen. En alldeles ny och unik människa som ännu inte fått se och smaka på vad livet har att erbjuda utanför min kropp. Det är helt galet vad jag längtar efter att få visa dig allt och få se dig upptäcka världen från början. Mitt mirakel, hur är det möjligt att jag redan älskar dig så mycket?

Postat av: Farmor marita

Du kommer att älska detta vackra mirakel ännu mer efter han sett dagens ljus <3 Kram till både dig o Tom jag saknar er massor <3<3<3

Svar: Ja vi är många som längtar efter honom nu ju :) vi får komma och hälsa på snart båda två!!
Alvert

2014-06-22 @ 19:04:24
Postat av: joe

As promised väntar nu i alla fall en liten Hamleys-Nalle på lilla bebben :) (hoppas förövrigt du slipper gå över tiden 1. för väntan och 2. för att de växer som himla mycket varje dag på övertid)

Svar: Åh Hamleysnalle!!!!!! Haha ja vem vill egentligen gå över tiden?! Inte jag!
Alvert

2014-06-23 @ 09:53:44
URL: http://listoftheday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: