Vecka 34

Jag välkomnar vecka 34 med ännu en slappardag i soffan. Gårdagen var allt annat än slapp med studentfirande från morgon till kväll för min kära lillebror. Idag har jag därför "träningsvärk" i hela kroppen. Dessutom har netflix äntligen släppt säsong två för Orange is the new Black så det måste jag ju bara titta på.
 
 
Veckan tycker jag har gått i ett naffs. Var hos barnmorskan i måndags och allt var strålande med lillfisen i magen. Nästa gång jag går dit så ska bm känna hur bebis ligger i magen och ligger han mot förmodan med rumpan neråt så blir det vändningsförsök. Något jag gärna helst vill slippa så håll tummarna nu för att lilla gubben ligger åt rätt håll, redo för att komma ut.
 
Här är veckans mage:
 
 
Med de vanliga fina "jag har precis vaknat"-märkena
 
Magen är verkligen GIGANTISK nu. Kanske är det bara jag men just nu känns det som jag har typ 7 ungar där inne när jag ser min mage på bilden. Allt är i och för sig ganska gigantiskt nu. Mina ben, fötter, händer och ansikte fortsätter att svullna men nu har jag i alla fall äntligen fått tag på ett par stödstrumpor så förhoppningsvis slipper jag den smärta jag haft nu varje kväll i fötterna.
 
Om en vecka så försöker inte heller läkarna stoppa en eventuell förlossning som sätter igång. Det känns helt sjukt. Vi kan rent statistiskt sett få barn närsomhelst inom 4-9 veckor. Lite skrämmande måste jag säga men jag längtar fortfarande mer och mer för varje vecka som går. Trevlig nationaldag folks!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: